Over ons

Welkom bij KTW Dakbedekkingen, uw betrouwbare partner voor alle dakdekkersbehoeften. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van vakmensen streven we ernaar om hoogwaardige dakoplossingen te leveren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten.

KTW Dakbedekkingen is een bedrijf gevormd door drie gepassioneerde broers met een diepgewortelde liefde voor daken. Onze roots liggen bij onze opa, een ervaren dakdekker die zijn kennis met toewijding aan ons heeft overgedragen. Met deze erfelijke passie streven wij ernaar om hoogwaardige dakbedekkingen te leveren, gedreven door vakmanschap en familietraditie.

Wat wij belangrijk vinden

 

Bij KTW Dakbedekkingen staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We streven ernaar om onze klanten niet alleen tevreden te stellen, maar ook te verrassen met de kwaliteit van ons werk. Of het nu gaat om het repareren van een daklek of het renoveren van een volledig dak, wij zetten ons in om elk project tot in de puntjes te verzorgen.

Onze toegewijde vakmensen zijn ervaren en deskundig, en ze gaan geen uitdaging uit de weg. Met een scherp oog voor detail en een focus op duurzame oplossingen leveren wij resultaten waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn. Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project streven wij naar een goede communicatie en een soepele samenwerking. Bij ons krijgt u niet alleen een dakreparatie of renovatie, maar een ervaring die u volledig tevreden stelt.


Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw dakbehoeften.